top of page

FN's Verdensmål

Sådan bidrager vi til verdensmålene gennem investeringer og bæredygtig ejendomsudvikling.

 

Her kan du læse mere om hvordan CareCapitals værdier og tiltag om bæredygtighed passer overens med FN’s verdensmål. 

FN’s 17 Verdensmål er samlet set den mest ambitiøse plan i menneskehedens historie. Deres i alt 169 delmål handler om at løse mange af verdens største problemer. 

Blandt andet skal vi udrydde fattigdom og sult, sikre øget global lighed og opnå en bæredygtig verdensøkonomi. Det er planen, at Verdensmålene skal være opfyldt i 2030. 

FN-Verdensmaal-plakat-RGB-DK.png

nr 9 | INdustri

Industri, innovation og infrastruktur

Sammen med DOMU ApS støtter vi målet om at bygge robust infrastruktur, fremme inklusiv og bæredygtig industrialisering og understøtte innovation. 

I bund og grund handler det om at få vores samfund til at løbe rundt på en smartere måde. Det handler om at finde på nye metoder til at arbejde mere bæredygtigt i verdens fabrikker og virksomheder, så vi bruger ressourcerne mere effektivt og mere miljømæssigt fornuftigt.

Når vi bygger med DOMU benytter vi et "cradle to cradle" koncept hvor vi har fokus på genanvendelse og genbrug af alle materialer. Vi har også igennem LEAN produktion og flow sikret at materiale spild er reduceret med helt op til 90% sammenlignet med traditionel byggeri. 

DOMU bolig units kan monteres ovenpå eksisterende bygninger, hvilket gør det muligt at genanvende plads. Den bærende konstruktion er lavet af stål fremfor træ og dermed medvirker DOMU til at bevare vores træbestande.

Verdensmaal-ikon-09.png

nr 11 BYER

Bæredygtige byer og lokalsamfund

Inden 2030 skal vi gøre byernes vækst mere inkluderende og bæredygtig, med bedre muligheder for at alle verdens lande kan planlægge byer og bosættelser på en mere integreret, bæredygtig og inddragende måde.

Det betyder at alle mennesker skal have adgang til sikre boliger med de nødvendige faciliteter og til en overkommelig pris. 

 

Dette mål er netop en af idéerne bag DOMU bolig units, fordi man med denne byggemetode kan sikre gode billige boliger til den brede befolkning. DOMU boliger er handicapvenlige og har fokus på at skabe rammerne for et godt hjem.

Byggemetoden gør det også muligt at udleje boligerne til en meget overkommelig pris. Inden 2030 skal alle sikres adgang til egnede og sikre boliger til en overkommelige pris med adgang til grundlæggende tjenesteydelser.

CareCapital har dokumenterede investeringer i gode billige boliger som har stor efterspørgsel i udvalgte vækstbyer. Det sikrer de lokale adgang til boliger til en overkommelig pris og sikrer investor en meget lav tomgangsleje og sikkerhed i sin investering. 

Verdensmaal-ikon-11.png

nr 12 | PRODUKTION

Ansvarligt forbrug og produktion

DOMU boligerne er en meget bæredygtig måde at levere byggeri på, da man igennem den store sporbarhed kan genanvende og genbruge alle dele af boligerne ved nedbrydning. 

På fabrikken har man også reduceret byggeaffald med op til 90% til stor gavn for miljøet. Hvis der ønskes at indarbejde DNGB certificering i byggeriet kan DOMU levere et produkt der bidrager markant til en god score. 

CareCapital har fokus på at vores partnere producerer efter en bæredygtig og ansvarlig metode, således at vores ejendomme kan fremstå som bæredygtige dele af samfundet. 

For at opnå en DGNB-certificering skal et byggeri eller byområde evalueres ud fra en række kriterier inden for de fem hovedområder i DGNB; miljømæssig kvalitet, økonomisk kvalitet, social kvalitet, teknisk kvalitet og proceskvalitet.

Verdensmaal-ikon-12.png

BÆREDYGTIG EJENDOMSINVESTERING

copenhagen-4052654-min_edited.jpg
bottom of page